За сградата

Жилищна сграда Премиум Хоум 2 – лукс и комфорт на достъпна цена!

 

Район Южен е един от най-бързо развиващите се квартали в град Пловдив. Той е изключително желан и търсен поради наличието на множество паркове, големи хранителни вериги и бърза връзка, както с центъра на града, така и с околовръстния път и Южната индустриална зона. В квартала непрекъснато се изграждат нови пешеходни и велоалеи, детски паркове и обществени паркинги.  

 

Премиум Хоум е разположена в най-спокойната част на квартал Южен до бул. Александър СтамболийскиДо комплекса има училищe, детскa градинa, поликлиника и медицински център, магазини на Билла, Триумф, Кауфланд и Лидъл, ресторанти, пазар, аптеки и др.

   

Визията на сградата е уникално съчетание между цветове, материали и декоративни елементи. Използваните материали са с високо качество от доказани производители. За повече информация относно визията на Премиум Хоум може да видите вече построения с Акт 16 жилищен комплекс Тракия Резиденс в ж.к Тракия, с адрес: бул.Цар Симеон 35. www.trakiaresidence.com

 

Сградата разполага с 58 апартамента и има предвидени за продажба 2-стайни и 3-стайни апартаменти, паркоместа и подземни гаражи.